Turoperatører savner 62 nordmenn i Khao Lak

Oslo (NTB): Star Tour og Apollo, som sammen hadde 136 gjester i thailandske Khao Lak, har ikke fått kontakt med 62 av dem etter flodbølgene.

Publisert
Sist oppdatert

- Vi hadde 106 norske gjester i området, og har fått kontakt med 62 av dem. 44 er ikke redegjort for, sier informasjonssjef Lena Petersson i Star Tour til NTB.

Apollo savner 18 av 30 gjester

- To av de tolv vi har fått kontakt med er hardt skadd, mens resten har fått mindre skader. De fleste er nå fraktet ut av Khao Lak, sier direktør Leo Berbu i Apollo til NTB.

Berbu sier at de har måttet sende tekstmeldinger til kundenes mobiltelefoner fordi det har vært så vanskelig å komme gjennom på telefonnettet. Han vet derfor ikke detaljene om hva gjestene har opplevd, eller om de har observert eventuelle omkomne nordmenn.

- Vi holder nå på å sammenligne listene våre med Utenriksdepartementets lister, i tilfelle noen som er i god behold har gitt direkte beskjed til dem og ikke oss, sier Berbu.

Også Star Tour sammenligner listene, og har fått meldinger om skadde gjester. En stor del av deres gjester er også fraktet ut av Khao Lak-området.

 • Savner kontakt med 1.376 nordmenn i Thailand
 • Mer om katastrofen:Fakta om flodbølgeneSavner livstegn fra hundrevis av nordmennNordmenn får hjelp i Phuket

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer