Tusen tonn testosteron og en dame

I Sitges svinger det voldsomt og løssluppent i det internasjonale homsemiljøet. DinSide Reise har kjørt den lange homoruta gjennom en hektisk natt som først sluttet i syvtiden på morgenkvisten.

Publisert
Sist oppdatert

På musikkbaren Azul i den spanske småbyen Sitges, er det plassert TV-skjermer opp under taket. I det jeg hiver innpå en chupita - en liten sup likør - oppdager jeg hva som vises på skjermen; En real mann-til-mann blow job.

- Øh, finnes det steder også for kvinner, spør jeg bartenderen.

- Mener du bare for kvinner, eller blandet?

- Hva som helst, bare det er noen kvinner, svarer jeg.

I hjertet av homseland

Den vesle badebyen Sitges, cirka 20 minutter kjøring fra Barcelona, kalles el corazon del los maricones, homsenes hjerte. Homofile menn fra hele verden ferierer her. DinSide Reise tok turen dit på St. Joan, den spanske versjonen av St. Hansaften. Da vi runder av natten i sjutiden på morgenen, konkluderer vi med at Sitges er et slags Ibiza for skjeve menn. Men hvordan har Sitges med sine knappe 20.000 innbyggere fått status som homseby? Vi spør kelneren på Azul.

- Jeg vet ikke helt. Det sies at det tidligere var en koloni homofile malere som trakk til seg andre menn, prøver han seg med, og legger til at han selv flyttet fra Tyskland til Sitges for mange år tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer