Norgesferie med barn

Tusenfryd åpner lørdag

Men det er ikke bare å troppe opp.

ÅPNER: Frister det med en runde i «Sverre»? Tusenfryd åpner allerede lørdag. Foto: Pål Joakim Pollen
ÅPNER: Frister det med en runde i «Sverre»? Tusenfryd åpner allerede lørdag. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Torsdag ble det klart at Ås kommune gikk ut av de lokale forskriftene, og dermed er det duket for at fornøyelsesparken Tusenfryd kan åpne igjen.

Opprinnelig plan var å åpne parken allerede 24. april, men på grunn av lokale restriksjoner har det ikke vært mulig å åpne før nå.

Lørdag 12. juni åpner Tusenfryd dørene for besøkende denne sommeren.

Må bestilles

Verdt å merke seg er at det ikke bare er å kaste seg i bilen og troppe opp. Som i fjor vil det være smittevernstiltak i parken, blant annet med tanke på hvor mange som slipper inn hver dag.

Datofestede billetter må derfor bestilles på forhånd på Tusenfryds nettsider.

– Dette er helt nødvendig for at vi skal kunne holde kontroll på hvor mange vi har i parken og her gjelder «først til mølla» prinsippet, sier direktør Bjørn Håvard Solli.

Stor pågang

Tusenfryd melder om at det allerede er stor pågang på billettsalget den første uka, etter at det i går ble duket for sesongstart.

Antall gjester som slippes inn er foreløpig satt til under 50% av normalt besøk, men vil bli vurdert og justert ut fra til enhver tid gjeldende restriksjoner, smittesituasjon og omfang på smittevernstiltak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer