Tusenfryd

Norges kanskje eneste skikkelige fornøyelsespark feirer 15 år i år.

Publisert
Sist oppdatert


Her finner du totalt 35 attraksjoner og 21 serveringssteder. Blant attraksjonene kan vi nevne ThunderCoaster som den kanskje mest kjente. Denne var en stor publikumssuksess da den åpnet i 2001, og ble den gang utnevnt som en av verdens beste berg- og dalbaner i tre av lederen for European Coaster Club. ThunderCoaster har også høstet gode ord i Discoverys kåring av verdens beste berg- og dalbaner i fjor høst; den norske trebanen kom på femteplass.

På Tusenfryd finner du også fornøyelsesklassikre som loop, SpaceShot (du skytes opp i 65 meters høyde), tømmerstokker, spøkelseshus med mer. For de aller minste frister det kanskje heller med verdens minste berg- og dalbane, små radiobiler, karuseller, radiostyrte båter og annen moro.

Nytt i år: Ny sandvolleybane midt i parken. Årets hovednyhet: SuperSplash, en våt berg- og dalbane. Du slippes utfor banens bratteste drop, og treffer en seks meter høy og 12 meter bred bølge, i 75 kilometer i timen. Vi var blant de første som fikk teste SuperSplash: Klikk her for å lese hva vi sier om den nye "watercoasteren."

Sesong: Åpent hver dag i juni, juli og halve august, ellers stort sett helgeåpent fra 27. mai til 5. oktober.

Priser: Varierer litt med høysesong og lavsesong. Høyere priser i juli og begynnelsen av august.

    Pris over 140 cm: 220/240
    Pris under 140 cm: 190/210
    Under fire år: Gratis

Parken har også egne senior-priser og "dag 2"-billett som kan kjøpes før du forlater parken.

Hvor: Vinterbro, cirka 20 kilometer sørøst for Oslo sentrum.

Tusenfryd på nett

Gå videre til neste park

Gå til prisoversikten
Tilbake til hovedartikkelen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer