Tusenfryd

Norges kanskje eneste skikkelige fornøyelsespark feirer 15 år i år.

Publisert
Sist oppdatert

Her finner du totalt 35 attraksjoner og 21 serveringssteder. Blant attraksjonene kan vi nevne ThunderCoaster som den kanskje mest kjente. Denne var en stor publikumssuksess da den åpnet i 2001, og ble den gang utnevnt som en av verdens beste berg- og dalbaner i tre av lederen for European Coaster Club. ThunderCoaster har også høstet gode ord i Discoverys kåring av verdens beste berg- og dalbaner i fjor høst; den norske trebanen kom på femteplass.

På Tusenfryd finner du også fornøyelsesklassikre som loop, SpaceShot (du skytes opp i 65 meters høyde), tømmerstokker, spøkelseshus med mer. For de aller minste frister det kanskje heller med verdens minste berg- og dalbane, små radiobiler, karuseller, radiostyrte båter og annen moro.

Nytt i år: Ny sandvolleybane midt i parken. Årets hovednyhet: SuperSplash, en våt berg- og dalbane. Du slippes utfor banens bratteste drop, og treffer en seks meter høy og 12 meter bred bølge, i 75 kilometer i timen. Vi var blant de første som fikk teste SuperSplash: Klikk her for å lese hva vi sier om den nye "watercoasteren."

Sesong: Åpent hver dag i juni, juli og halve august, ellers stort sett helgeåpent fra 27. mai til 5. oktober.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer