TV-mat på restaurant

Du har sett dem på TV. Nå kan du spise maten deres. Her er tre av de mest populære restaurantene som er drevet av kjendiskokker i London.

Det var mange kokker og enda mere søl i TV serien om Jamies restaurant. Men de kom i havn til slutt, og det er nå ikke mulig å få fatt i bord for å spise middag på Fifteen før i april.
Det var mange kokker og enda mere søl i TV serien om Jamies restaurant. Men de kom i havn til slutt, og det er nå ikke mulig å få fatt i bord for å spise middag på Fifteen før i april. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jamie Olivers "Fifteen"

Er du en av dem som fulgte den nakne kokkens kamp for å lære vanskeligstilte ungdommer å lage mat? Restauranten Fifteen åpnet høsten for to år siden, og er fremdeles enormt populær. Vil du spise middag her, bør du bestille bord flere måneder i forveien.

Det er ikke gratis å spise her - men så er til gjengjeld maten verdt hver eneste penny. Menyen er et stykke unna Jamies hverdagsmat, dette er en restaurant, må vite, men kjærligheten til de gode rådvarene, og fokus på enkel mat uten store fiksfakserier, er bevart.

Fifteen ligger nær det trendy området Hoxton i London, og er absolutt verdt et besøk. Og i tillegg til en restaurantopplevelse langt over gjennomsnittet får du også massert samvittigheten din litt. Unge Olivers restaurant er drevet av hans veldedige organisasjon "Cheeky Chops" og alle inntekter går til å hjelpe flere unge og arbeidsledige ungdommer til et bedre liv som kokk.

Adresse: 15 Westland PlaceNermeste Tube: Old StreetTelefon: 020 7251 1515Hjemmeside: Fifteen

Anthony Worrall Thompsons "Notting Grill"

Anthony hvem? Prøv den litt hissige, men morsomme, rødhårete kokken fra BBCs Kokkekamp. Navnet på restauranten sier forøvrig det meste. Det er en god gammeldags grill-restaurant som ligger i Londons fasjonable Notting Hill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer