Typiske feil du gjør når du skal fly

Gjør du en av disse typiske brølerne, kanskje?

Foto: Tom Murphy VII
Foto: Tom Murphy VII Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du som de fleste andre nordmenn, er du ingen novise i lufta. Vi flyr mye, og vi flyr stadig mer - på ferie, til storbyhelg, på forretningsreise, eller hjem for å besøke slekta.

Likevel er det en del hindre, eller kanskje vi til og med kan kalle dem feller, som dukker opp, selv for de som har fløyet mye.

Du ser dem i listen under. Er noen av dem kanskje typiske feil du gjør, når du skal ut og fly?

Når du bestiller billetten

Vi går ut fra at folk er oppegående nok til å se på totalprisen inkludert alle ekstrakosntader før de bestemmer seg for hvilket flyselskap de skal velge. Vi går også ut fra at du husker å ta med deg pass eller annen gyldig indetifikasjon. Utover det, er det en rekke andre feil du kan komme til å gjøre:

Du glemmer å tenke på kostnadene for å komme seg til og fra flyplassen, og dermed er kanskje ikke billigbilletten så billig i det totale regnestykket. Hvis du må ta taxi for å komme deg til flyplassen, eller til flybussen/flytoget som tar deg til flyplassen, kan flybilletten som var noen hundrelapper dyrere og hadde gunstigere avgang egentlig ha lønt seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer