Tyrkisk billigferie

Tyrkia er billigtipset for denne ukens restplassjegere.

Tyrkia tilbyr de billigste strandopplevelsene denne uken.
Foto: Dag Yngve Dahle
Tyrkia tilbyr de billigste strandopplevelsene denne uken.
Foto: Dag Yngve Dahle Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Restplassprisene er definitivt forbi sitt laveste nivå for denne våren, og vi må opp i rundt 1.500 kroner for å finne ukesturer til sydligere strøk med bosted inkludert. Tyrkia er desidert billigst denne uken.

Tilbudene er innhentet 22. mai. Restplassprisene er i stadig bevegelse, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vår restplassliste. Denne oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, så går du ikke glipp av de beste tilbudene. Les mer om denne tjenesten her.

Skroll ned for ukens beste reisekupp.

Billigste norske

For ukens billigste fra Norge, må du sette kursen mot Tyrkia. Nå kan du fly fra Oslo til Marmaris eller Antalya for 995 kroner; eller du kan få en uke i Antalya med hotell inkludert for 1.495 kroner.

Plusser du på en hundrelapp fra Antalya-reisen, er det et vell av reiser å velge i; du kan få ukesturer med bosted inkludert for 1.595 kroner til destinasjoner som Gran Canaria, Tunisia, Bulgaria, Rhodos, Algarve og Kypros.For en oversikt over denne ukens beste restplasskupp, klikk deg inn på denne artikkelen:20 beste norske

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer