Tyrkisk kebab fra 999,-

Etter en lengre periode med gode kår for norske solkupp, har vinden snudd. Nå gjør du de beste kjøpene i svensk valuta.

Publisert
Sist oppdatert
Spis tyrkisk mat i Tyrkia.
Foto: Dag Yngve Dahle
Spis tyrkisk mat i Tyrkia.
Foto: Dag Yngve Dahle Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Sett kurs mot sydensol akkompagnert av svensker som synger midtsommernatten inn. Fra Sverige er det ennå muligheter for en ukes sydenferie for 1.500 norske kroner. Reiser du fra gamlelandet, må du i hvert fall ut med et par tusenlapper.

Vi har samlet ukens beste sydenkupp. Vær imidlertid oppmerksom på at tilbudene i denne artikkelen er innhentet 20. juni, og kan være utsolgt. For en oppdatert liste med de beste reisekuppene, gå til vår restplassliste.

Beste norske

Fra mengder av ukesreiser under tusenlappen for bare et par uker siden, skal det nå godt gjøres å oppdrive en restplassreise til under 2.000 kroner. Riktignok får du fly tur-retur Antalya i Tyrkia for 995 kroner, men skal du ha husrom inkludert, blir det raskt dyrere. Billigste reise med hotell inkludert, er ukesturer til Tyrkia for rett under 2.000 kroner – og da må du reise i morgen.

Legger du på en tusenlapp til, ser det atskillig lysere ut; da får du en uke på både Mallorca, Kypros og Kreta. Ja – du kan enda få to uker i Tyrkia, Tunisia eller Spania for under 3.000 kroner.

Oppsiktsvekkende er det også at Oslo ikke lenger troner som en soleklar konge på restplasslisten – men har fått besøk av både Ålesund, Sandefjord, Bergen og Trondheim på vår 25 beste norske-liste.

 • Her er 25 norske under 2.995,-
 • Billigst fra Sverige

  Så er vi altså atter forbigått av svenskene. Sjekker du inn med svensk fortegn, kan du få ukesturer til både Kypros, Tenerife, Rhodos, Tyrkia og Bulgaria for under 1.700 norske kroner. Aller billigst er en uke på Kypros for 1.425 norske kroner – med bosted inkludert.

 • 25 hete svenskereiser.
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer