Tysklands beste restauranter

Ti steder som får tennene til å løpe løpsk.

Publisert
Sist oppdatert

Den tyske avisen Focus Online har kåret Tysklands og Østerrikes beste restauranter. Dette har de gjort på bakgrunn av karakterer gitt av restaurantguidene Michelin, Varta, Schlemmeratlas, Feinschmecker og Gault Millau. Det er 1.113 restauranter i Tyskland, og 206 i Østerrike, så det er en god del steder å velge i, om du er ute etter en gastronomisk opplevelse.

Du kan selv søke etter anbefalte restauranter etter sted, hos Focus.de. Her er Tysklands ti beste, rangert etter landets beste først:

>> BILDESERIE fra de beste restaurantene

1: Schwarzwaldstube

Hvor: Tonbachstr. 237, Baiersbronn.En av fire hotellrestauranter på hotellet Traube i Tonbach-dalen, ikke langt fra Baden-Baden, Stuttgart eller Strasbourg. Du anbefales å reservere bord god tid i forveien, om du vil spise her. Schwarzwaldstube har fått karakter 5 i Feinschmecker, 19,5 i Gault Millau, 3 stjerner i Michelin, 5 i Schlemmeratlas og 3 i Varta Führer.På nett: Traube Tonbach

1: Dieter Müller

Hvor: Lerbacher Weg, Bergisch Gladbach.Dieter Müller er en av to hotellrestauranter på hotellet Schlosshotel Lerbach. Maten som serveres her, beskrives som en kombinasjon mellom klassisk-fransk og besteborgerlig-badisk (fra Baden-området, red. anm.), med innslag av middelhavs- og asiatisk kjøkken. Hotellet ligger i Bergisch Gladbach, cirka 15 kilometer fra Köln. Dieter Müller har fått samme karakterer i de respektive restaurantguidene som Schwarzwaldstube.På nett: Schlosshotel Lerbach

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer