Ukens beste reisekjøp

Ukens laveste priser på charterreiser fra Norge, gjelder turer som går i august.

Publisert
Sist oppdatert

Charterselskapene har tusenvis av usolgte reiser liggende, selv med fellesferie og skoleferie rett rundt døra. Men ukens restplasser er likevel ikke av den billigste sorten. De laveste prisene finner vi på reiser i august. Selskapene arbeider hardt med å bli kvitt noen flyseter til levelige priser i den sesongen som tradisjonelt er aller billigst; slutten av august. Så vil du sikre deg en ferie til et par tusenlapper i august allerede, så kjøper du nå. Men erfaringen viser at det vil bli enda billigere om du venter med å kjøpe til august er her.

Prisene følger du selv i restplassoversikten

Skroll ned for mer.

Prisene har steget

Forrige uke var siste frist for den som ville ha priser ned i rundt tusenlappen. Reiser du nå, må du ut med drøye doble prisen. Det har sin naturlige forklaring i at skoleferien starter denne uken, og at alle barnefamilier nå har muligheten til å delta i priskappløpet. Det presser prisene opp.

Norske restplasser fra 2.295.

De billigste charterreisene du finner fra Norge nå, er faktisk reiser i august. Star Tour har kuttet augustprisene, og lemper ut kampanjetilbud nå, for å sikre seg en viss mengde salg i august. Reisemål som Kreta, Kypros, Lanzarote og Menorca selges til 1.795 inkludert hotell. Vår erfaring med slutten av august, er imidlertid at du bør forvente enda lavere priser om du venter med å kjøpe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer