Ukens billigreiser

REISEKUPP: Få en ukes opphold på Mallorca for 1.295 kroner eller to uker for 1.995 kroner. Her er ukens billigreiser.

Publisert
Sist oppdatert

Prisene i denne artikkelen er innhentet 22. april. Restplasspriser er ferskvare, som endrer seg raskt. For oppdaterte priser, sjekk DinSide Reises restplassøk, som oppdateres hvert 10. minutt hele døgnet. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.

Oslo-Mallorca billigst

Billigste fly-og-hotell-reise vi kan finne denne uken, er en ukestur til Mallorca for 1.295 kroner. Avreise er fra Gardermoen 26. april. Legger du til en hundrelapp, kan du få en uke i Hurghada, med hotell inkludert. Har du mulighet til å ta en toukerstur, får du mer for pengene: Reiser du 26. april til Mallorca, kan du få flyreisen og bosted inkludert for 1.995 kroner. Du kan også få to uker i Tunisia for samme pris.

>> Klikk her for ukens oslokupp

Billigst fra Oslo, men det er muligheter for reiser fra andre norske byer, til ikke alt for ille priser. Du kan for eksempel få en uke på Azorene, fly og opphld inkludert, for 1.580 kroner med avreise både fra Bergen og Stavanger.

>> Klikk her for restplasskupp fra hele landet

Svenskekupp

For deg som bor i rimelig avstand til svenske flyplasser, er det selvsagt en mulighet å reise fra våre gode naboer i øst. Ofte kan man finne billigere reiser med SEK bak prisen, men denne uken er det ikke mye billigere å reise fra Sverige enn fra Norge. Her er noen av de beste prisene fra Sverige:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer