Ukens billigreiser

REISEKUPP: Nå kan du få fly tur-retur Azorene for 795 kroner, eller flyreise og en ukes opphold på Kypros for 1.295 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har innhentet gode reisepriser som ligger ute i restplasslistene for avreise i løpet av de nørmeste dagene og ukene. Prisene i denne artikkelen er innhentet 29. april, og ettersom restplassreiser er ferskvare, må vi ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Prisene kan endres raskt, så det gjelder å ikke være treg på avrekkeren om du finner en reise du kunne tenke deg, i restplasslisten.

Du kan selv følge med på prisene fra norske og svenske charterselskaper, ved hjelp av DinSide Reises restplassliste. Denne finner du her. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon. Les mer om dette her.

Ukens billigste

Ukens billigste er flyreise tur-retur Azorene for 795 kroner. Avreise er enten fra Oslo eller fra Stavanger. Ønsker du ferie med hotell inkludert, kan du få en uke på Kypros for 1.295 kroner med avreise fra Bergen, elleren uke i Bulgaria for 1.495 kroner og avreise fra Oslo.

Både Bergen og Stavanger er godt representert høyt opp med gode restplasspriser denne uka, og det er ganske uvanlig at Oslo får så sterk konkurranse om de gode prisene som vi ser nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer