Ukens blinkskudd: Helt pyramidalsk!

Ukens vinnerbilde er også nestsiste vinnerbilde før den endelige finalen. Se Bjørn Årseths monumentale pyramidebilde og andre sommerbilder her.

Publisert

Det er kun én runde igjen før vi samler sammen finaleteamet som blir med i konkurransen om et digitalkamera fra. Vil du at dine bilder skal bli med i konkurransen om et digitalkamera, må de være oss i hende innen torsdag morgen! Hvordan du sender dem finner du 12189>her. Trenger du inspirasjon? Her finner du vinnerne fra 12615>1.runde, 12920>2.runde, 13169>3.runde, 13581>4.runde, 13911>5.runde, 14297>6.runde og 14673>7.runde.

Ukens runde har mange gode kandidater. Her går vi fra mangetusenårig stein i Egypt, via en urnorsk sommermorgen, til litt strandhumor fra sommerferien i varmere land.

Enorm!

I denne ukens konkurranse går Bjørn Årseths spesielle pyramidebilde av med seieren. Fotografen forteller:

- Bildet er tatt i juli 1999. Størrelsen på pyramidene ved Giza utenforKairo var vanskelig å få frem på et fotografi. Dette bildet er et forsøkpå å formidle hvor overveldet jeg ble av dimensjonene da jeg fikk seKheopspyramiden med egne øyne.

Overveldende, absolutt: Her ser vi turistene helt nederst – de blir som små insekter på den enorme pyramiden. Den tar liksom aldri slutt… jada – vi ser himmel høyt der oppe. Men vi er liksom ikke sikre på om det er toppen vi skimter, eller om det er som når du går i fjellet: Du tror du ser toppen – men når du kommer dit, ser du at fjellet bare fortsetter videre oppover. Bildet er tatt i en spennende vinkel og fargene er sterke og klare. Et spennende bilde av en av verdens mest fotograferte objekter. Se hele bildet 15088>her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer