Ukens blinkskudd: Sterke ørkenfarger!

Ukens vinnerbilder varierer fra det eksotiske vakre til det helt erkenorske.

Publisert

August måned er over oss og vi har kommet til femte runde av sommerens store 12189>fotokonkurranse på DinSide Reise. Hit kan du sende dine beste feriebilder, og bli med i konkurransen om et flunkende nytt digitalkamera. Hver uke kårer vi en vinner som får et undervannskamera fra Kodak i premie, samt en plass i finalen.

Tidligere vinnere

Vann og sommer kan synes å gå hånd i hånd. I foregående runder har vi latt oss sjarmere av vill 13582>barnelek, og en heller munter gjenspeiling av årets 13583>regntunge sommer. Med denne ukens vinnerbilde har vi flyttet oss både geografisk og tematisk, nemlig til Namibørkenen!

Vakre farger, slående komposisjon

Vinnerbildet denne uken er tatt av Tarjei Tyssebotn fra Lier. Bildet er tatt i utkanten av Namibørkenen i det sørvestlige Afrika. Namibørkenen med sin fine aprikosfargede sand har noen av verdens høyeste sanddyner. Fotografen forteller følgende om vinnerbildet.

- Bildet er tatt i nærheten av Sossousvlei i Namibia. Det er tidlig morgen i slutten av juni, og solen er i ferd med å stige opp over Namibørkenen. Man får en ydmyk forhold til skaperverket når man står under de 350 meter høye sandynene, og betrakter de perfekte formasjoner som dannes av vinden. Som en kuriositet kan nevnes at ydmykhet også er nødvendig ettersom vi like etter sto med sand opp til frontruta på bilen, og ikke trengte hjelp fra ikke mindre enn to firehjulstrekkere for å få oss ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer