Ukens reisekupp: Fra 2.400,-

Kommende uke starter fellesferien for fullt. Det kan vi også merke på ukens restplasser. De aller fleste reisene går nå for tilnærmet fullpris. Men hva gir man vel ikke for å komme unna en trist norsk sommer…

Nyte neste uke på en rolig strand? Eller dra på skilpaddesafari?
Nyte neste uke på en rolig strand? Eller dra på skilpaddesafari? Vis mer
Publisert

Vi har sett på utsiktene for uke 27 og kan fastslå at det fortsatt finnes noen plasser. Men skal du rømme fra et ublidt norsk sommervær bør du nok få opp farten. Du kan heller ikke regne med at du slipper unna med en tusenlapp selv om det er en restplass det er snakk om!

Skilpaddeferie på Zakynthos?

Zakynthos (populær11136 TARGET="_top"> gresk øy) er kjent for å tiltrekke seg de sjeldne havskilpaddene i Middelhavet. Mange strender har blitt fredet på grunn av at skilpaddene legger eggene sine der. Du har muligheten for å få et glimt av disse fredfylte dyrene hvis du hopper på Apollos billigbillett til den greske øya allerede på mandag.! Prisen er 2400,- pr. snute og inkluderer fly tur/retur.

Fra Sverige

Denne ukens billigste reise fra Sverige går til Kypros fra Karlstad den 3/7 til den nette sum av kroner 2595,- (med Ving). Kan du kaste deg rundt og komme deg til Sverige i løpet av helgen kan du altså gjøre et kupp om man tar med i beregningen hvilken tid på året det er. Prisen inkluderer nemlig også bosted!

Fra 3.500-5.500

Vil du ellers reise fra en av de norske flyplassene kommende uke må du ut med mellom 3500,- og 5500,- pr. snute. Disse reisene inkluderer bosted, men du vet ikke hvilket hotell du kommer på før du kommer ned til reisemålet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer