Ukens reisekupp: Hele Syden under tusen!

Et ras av restreiser denne uken, og du kan bare forsyne deg. Vi har samlet en del av det som tilbys til under tusenlappen for kommende uke.

En strand på Kreta - der kan du snart være for under én tusenlapp. Foto: Karoline Brubæk
En strand på Kreta - der kan du snart være for under én tusenlapp. Foto: Karoline Brubæk Vis mer
Publisert

Denne uken har vi sett prisene på restplasser gå rett i gulvet. Venter du til det aller siste øyeblikk kan du se på at hundrelapp på hundrelapp fjernes. Aller billigste reise vi har observert denne uken er vanvittige 399 for fly tur/retur Algarve i Portugal.

Med eller uten hotell

Det er ikke noe problem å reise uten å ha hotellrom på forhånd. Dette er ikke høysesong i noen av de populære områdene i og i nærheten av middelhavet. Det er flust med ledige rom, og du kan regne med at det er en enkel oppgave å skaffe seg seng, dusj og tak over hodet uten at det skal koste for mye. Men det er klart: Er alternativet kun fly til 799 eller fly og hotell til 1195, skal du være en racer til å prute om det skal lønne seg å velge det første alternativet.

Hele Syden på salg

Det er et mangfold av reiser å velge mellom selv om lommeboken ikke gir deg anledning til å spandere mer enn en tusenlapp. Og du kan velge i de fleste av Syd-Europas populære sol&bad destinasjoner. Vi har funnet billige reiser til både Tyrkia, Hellas, Spania og Portugal. Og det er ikke bare fra Oslo du kan reise på sparemåten nå: Også fra Bergen, Göteborg og Stavanger er det mulig å legge opp ekstra beløp i feriekassen ved å knappe inn på reiseutgiftene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer