Ukens reisekupp: Under to tusen

Prisene stiger: Mens vi tidligere denne måneden har funnet drøssevis med reiser til under 1000 kroner, er det nå litt dyrere. Men fortsatt er det masser av reiser å få under 2000 kroner. Nå er det også tid for sommertilbud fra flyselskapene.

Fortsatt finner du en plass i solen for under to tusenlapper.
Fortsatt finner du en plass i solen for under to tusenlapper. Vis mer
Publisert

Vi har blitt bortskjemte i mai i år. Ikke siden åttitallet har prisene på sydenreiser vært så lave. Den som har hatt anledning til å pakke kofferten på kort varsel, har fått både fly og hotell til under 1.000 kroner, ja vi har sett eksempler helt ned i firehundre kroner. Når det er så billig, er det kun du som tjener på det. For reisearrangøren er det ikke mye å tilføre kassa med slike tilbud. Årsaken til dette er som vi tidligere har skrevet: Mange reisearrangører og stort tilbud av reiser i år.

Endring å spore

Nå ser vi at prisene begynner å krype oppover. Selv om selskapene også denne uken kan skilte med reiser under tusenlappen, er det ikke rikelig med utvalg lenger. Men har du i underkant av to tusen kroner kan du fortsatt velge i mye.

Sommerkampanjer

Sommeren nærmer seg. Det ser vi på restplassprisene, og det ser vi på at flyselskapene kommer med sine sommerkampanjer for å fylle opp seter som ellers i året blir benyttet av forretningsreisende.

Innenlands tilbyr nå både Braathens og SAS tur-/returbilletter for barn under 18 (2 til 17) til 500 kroner. Det betinger at de reiser sammen med foreldre (SAS) eller andre voksne familiemedlemmer (Braathens). For begge selskaper er tilbudsperioden 29. juni til 13. august, men billettene kan bestilles allerede nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer