Ukens reisekupp

Helgen er tiden for å la seg friste. Vi har funnet fram til de mest spennende, og ikke minst, de billigste reisene for den kommende uken. Reis nå – tenk etterpå!

Stille dager på eksotiske strender...
Stille dager på eksotiske strender... Vis mer
Publisert

Våren fester grepet og snøen gir slipp. Er du våryr og litt rastløs kan kanskje en kjapp tur ut av landet være som bestilt! Vi har lett fram de billigste og beste reisekuppene med avreise de kommende dagene. Prisene endrer seg stadig. Ønsker du å se hvor mye din reise koster nå kan du sjekke pris og tilgjengelighet i vår restplassoversikt.

Eksotisk og latterlig billig

To uker i Mexico til under 4.000 kroner er et godt kjøp. Saga Solreiser har et par ledige plasser med avreise mandag 1. mai. Flyet går fra Gardermoen, men her gjelder det å være snar. Prisen endrer seg stadig og siste oppdatering gir kr 3.395. Står du med kofferten i hånda kan Star Tour sitt tilbud til den Dominikanske Republikk være tingen. To uker med hotell kommer på kr 4.999, avreise er søndag 30. april.

Ti til under to tusen

Her har vi plukket ut ti ulike ferier som alle har det fellestrekk at de tilbys til under 2.000 kroner.

Superbillig storby

Det er vår og storbyene kaller. Saga Solreiser har ledige plasser til London mandag 7. mai. Pris med hotell ligger på kr 1.995, samme dag flyr Saga til Paris hvor fem dager med hotell koster kr 2.195. Ving tilbyr helt identiske avganger, men med marginalt lavere pris: 1.695 til London og det samme til Paris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer