Ukens reisekupp!

Påske og det meste er bortbestilt eller overpriset i helligdagene. Men det finnes åpninger, særlig for deg som kan ta litt fri i dagene etter påske.

Fjell og vidde eller sol og bad?
Bilde: Star Tour Foto: Star Tour
Fjell og vidde eller sol og bad?
Bilde: Star Tour Foto: Star Tour Vis mer
Publisert

Påskeuken er tradisjonelt en populær reiseuke. Mange fridager åpner for gode ferier selv om du ikke har feriedager å spandere. Derfor er det ikke så lett å finne billige turer denne uken. Men så snart påsken er på hell byr mulighetene seg. Vi gir deg oversikt over de kommende ukenes beste reisekupp.

Påskereise

Vil du absolutt reise i påskedagene er det som nevnt ikke mye å finne. Men et lite kupp kan du absolutt gjøre - for under 2.000 kroner får du fire dager i Roma. Med byjubileum og markeringen av 2000 år siden Jesu fødsel er dette et perfekt sted for en påskereise. Men husk: Dette inkluderer kun fly... og det er nok ikke en overflod av ledige hotellrom i den evige stad akkurat i påsken!

Forskyv ferien

Kan du drøye reiselysten litt, er det mulig å finne billigere reiser igjen. Mens påsken er et høydepunkt for turoperatørene, er det ofte vanskelig å fylle opp setene i dagene etter en lang høytid. Derfor har du sjansen i dagene etter påsken. Husk også at helgen etter påske er litt forlenget med 1. mai på mandag.

Følg med prisene selv på DinSides Restplassoversikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer