Ukens reisekupp!

På tide med en liten ferie? Vi har funnet frem til noen av ukens gode reisetilbud for deg.

Hva med et lite cruise? NCL holder vårsalg, og kjøpefristen er 31. mars.
Hva med et lite cruise? NCL holder vårsalg, og kjøpefristen er 31. mars. Vis mer
Publisert

Midtveis mellom vinterferie og påske begynner våren å melde sin ankomst for alvor lenger syd i Europa. Det er lavsesong hos turoperatørene og derfor godt med plass på flyene. En tur til varmere klima trenger ikke koste deg dyrt.

Vår, vår, vår

Skisesongen er på hell i Alpene - våren er kommet til Sydeuropa, og denne uken lar vi oss mest friste av reiser til vårmilde byer langs Middelhavet. For kun 699 kommer du deg til den franske rivieraen med Star Tour. Nyt Nice før turistsesongen, bilkaoset og hordene oversvømmer byen. Men for å få den prisen må du kaste deg rundt og reise allerede nå til søndag. Blir det litt for raskt, kan du ta samme turen neste helg - til samme pris!

For den raske fører alle veier til Rom. Mandag kan du bli med Star Tour til den evige stad for kun 599 kroner! Det må vel kalles et skikkelig reisekupp.

Varme, varme, varme

Lar du deg ikke friste av vårbyen sier du? Det er gode priser på varmere breddegrader også. Både ved å reise via Göteborg og Gardermoen kan du være fjorten dager under karibisk solskinn i den Dominikanske Republikk for kun 3995 kroner. Arrangørene er Always og Saga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer