Ukens reisekupp!

Helgen er tiden for å la seg friste. Her har du et utvalg av de billigste reisene for den kommende uken. Reis nå – tenk etterpå!

Nyt to uker på stranden i Thailand. Phuket med Star Tour får du for kr 4.998!
Nyt to uker på stranden i Thailand. Phuket med Star Tour får du for kr 4.998! Vis mer
Publisert

Triste grå dager med snø og slapseføre kan få noen og enhver til å ønske seg vekk. I påvente av årets sene påske er det flere gode muligheter for reiser langt under vanlig utsalgspris.

Billig og eksotisk

For deg som liker å kombinere sol og varme med spenning, eksotisk kultur og nye reiseopplevelser, kan en ferie i Thailand være tingen. To uker med uspesifisert hotell på Phuket for kr 4.998 er et regelrett røverkjøp. Avreisen går på torsdag 23. mars og arrangør er Star Tour. Ving Reiser har også ledige plasser til Thailand neste uke. For kr 5.298 får du to uker med uspesifisert hotell i Phuket. Da flyr du til gjengjeld mer komfortabelt med Golden Sunclass. Avreise er tirsdag 21. mars.

Et annet kupp går med samme arrangør til den Dominikanske Republikk. To uker med uspesifisert hotell koster her ikke mer enn kr 3.798, velger du å organisere hotell selv får du flyturen for kr 1.998. Avreise er tirsdag 21. mars.

I Brasil er det igjen hverdag etter årets store karnevalshøytid. Star Tour flyr til Natal på lørdag 25. mars. To uker med uspesifisert hotell får du for kr 4.998.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer