Ukens reisekupp

Helgen er tiden for å la seg friste. Vi viser deg noen av ukens reisekupp. Reis nå - tenk etterpå. Leeeeenge…

Frister det?
Frister det? Vis mer
Publisert

Vinterferien er over for de fleste. Påsken er et godt stykke unna fortsatt. Og det er igjen mulig å finne hyggelige reiser til gode priser for den som kan snu seg rundt. DinSide Reise har snust seg frem til noen gode reisekupp denne uken.

Snøen lokker fortsatt

Selv om vinterferien er over så lokker snøen fortsatt. Og med langt lavere priser enn for en uke siden frister det kanskje, selv om man i visse strøk av landet antakeligvis har fått nok av snøen for en stund. Vil du en uke til Canada, kan du nå få fly og hotell til Fernie-Snow Valley for kun 6.430 kroner. Men da må du reise allerede på onsdag. Avreisen går fra Gardermoen 15. mars, og arrangør er Nordmanns Reiser.

Samme arrangør tilbyr dagen etter en åtte dagers tur til høytprofilerte Whistler. Det må du selvsagt betale mer for. Men selv til dette puddersnø-mekkaet får du fly og hotell for under 10.000 kroner. Prisen i skrivende stund er 9.530 kroner.

Litt varme

Frister det mer med sol og forhåpentligvis litt varme? Det er ingen garantier for dette så tidlig i sesongen i Middelhavet. Men muligheten er tilstede. Med temperaturer som tidvis går over 20 grader på Mallorca i disse dager, kan en tur dit være akkurat det du trenger for å riste av deg vinterfølelsen. Med Ving kan du om du er heldig sikre deg en billett til vår eldste "sydenøy" for bare 995 kroner med avreise 12. mars. Det gjelder fra Oslo og turen varer i fem dager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer