Ukens solkupp

Står kofferten klar i gangen, kan du reise til Lanzarote i en uke for 948 kroner i morgen tidlig.

Publisert
Sist oppdatert

Tromsøværinger kan fly til sol og varme på Lanzarote, for den nette sum av 948 kroner tur-retur.

Østlendingene slipper også unna med 948 for restplassflybilletten til Lanzarote, mens bergenserne må ut med 2.695 kroner for en restplassbillett til Kanariøyene.

Har du bikinien klar? Se bildene av vårens deiligste bikinier her...

Vi har innhentet priser på restplassreiser fra charterselskapene, med avreise i løpet av de neste par ukene. Husk at restplassreiser er ferskvare og at her gjelder førstemann-til-mølla-prinsippet. Det er begrenset antall plasser til de laveste prisene. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet.

Slik blir billigreisen din!

  • Restplasser er ferskvare, og tilbudene og prisene endres stadig. Følg med på restplasslistene, og vær klar til å slå til når tilbudet du leter etter, dukker opp.
  • Du kan følge restplasstilbudene på charterselskapenes egne restplasslister på nett, eller på samlende restplasslister på nett, som Orbville eller Solfaktor. Her finner du DinSides restplasstjeneste.
  • Sjekk restplassprisene på nett, prisene som står i avisen er allerede utdaterte før de når postkassen din.
  • Restplassene svinger gjennom året. Det er typisk superbillig i mai og siste halvdel av august. I skolenes ferier ligger også restplassprisene høyt. Les artikkelen Når er det billigst å reise?
  • Restplassprisene gjenspeiler tilbud og etterspørsel, det er altså billigst på de tidene av året hvor færre mennesker reiser - altså utenom de store feriene. Det er aller billigst på de tidene av året med overlapp mellom sommerkatalog og vinterkatalog på høsten, og mellom vinterkatalog og sommerkatalog på våren - fordi det da er et større utvalg av reiser for en liten periode.
  • Reis på kort varsel! Restplassprisene blir billigere og billigere jo nærmere avreise vi kommer, det er altså best sjanse til å gjøre et superbillig kjøp om du kan snu deg rundt og reise i løpet av en dag eller to.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer