Under halv pris til New York

Hvor lenge Gardermoen får ha sin direkterute til New York, vet vi ikke. Vi benytter anledningen, og tester priser til New York.

Publisert
Sist oppdatert

New York er alltid aktuell som reisemål, selv etter terror og krig. Og nå har SAS endelig fått i gang sin direkterute fra Oslo til New York igjen, etter langt opphold. Men de norske prisene er stive sammenlignet med svenske, og til dels danske SAS-priser. Vi finner gode kampanjer fra Sverige som gir oss 4.255 kroner ekstra i lommepenger i New York. Det er kjekt å ta med seg i en av verdens dyreste byer, og dekker glatt ekstrakostnaden med å reise fra Sverige.

Se pristest tur/retur New York

Skroll ned for mer.

Lønner seg å ta turen over grensen

Det er ikke nytt at SAS har ulike kampanjer gående i de forskjellige nordiske landene. Men vi treffer ikke ofte på så solide prisforskjeller som i dette tilfellet. Velger vi utreise fra Oslo den 18. juli, og hjemreise den 26. juli, koster turen oss 7.196 norske kroner. Da flyr vi direkte fra Gardermoen til New York. Men taster vi oss inn på SAS.se blir bunnlinjen en annen. På kampanjesidene til svenskene finner vi nemlig en sommerkampanje til USA, og blant annet New York. Her flyr du direkte fra Arlanda utenfor Stockholm, eller mer indirekte fra flere andre svenske byer til New York. Og prisen er lav: 3.196 svenske kroner for de samme datoene fra Stockholm. Det tilsvarer omkring 2.941 norske i skrivende stund, og du sparer mer enn 4.200 kroner på å ta veien ut og inn via Sverige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer