Feil ved reiseforsikring:

Unngå kjempetabben

En feil med bestillingen kan føre til økonomisk katastrofe når du er på reise.

ALT I ORDEN? Har du ordnet en god reiseforsikring før du bestilte reisen? Hvis ikke kan du tape store penger. Foto: Odd Roar Lange
ALT I ORDEN? Har du ordnet en god reiseforsikring før du bestilte reisen? Hvis ikke kan du tape store penger. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert

De fleste som skal ut og reise vet at det er veldig lite smart å dra av gårde uten en god reiseforsikring i bagasjen. Men etter to år med lite eller ingen reisevirksomhet er det enkelte som kan ha droppet reiseforsikring for å spare penger, siden man uansett ikke skulle reise noe sted.

Planlegger du en ny reise er det svært viktig at du ordner en ny forsikring først. Og det må gjøres på rett måte. For det er en svært viktig detalj som må på plass før du i det hele tatt trykker på billett-bestillingsknappen.

Det viktige rekkefølgen

Du må nemlig bestille reiseforsikringen før du bestiller billettene. Ellers vil ikke forsikringen du bestilte og betalte være fullt ut gyldig før neste reise.

Starter du på selve reisen før forsikringen er bestilt kan du i verste fall ende opp med økonomisk ruin.

Hvert år må nordmenn hentes hjem med ambulansefly, og regningen kan komme opp i flere hundre tusen kroner. Det samme gjelder dersom man havner på sykehus i utlandet.

Det er derfor viktig å sørge for at man har en god reiseforsikring i ryggen før man drar hjemmefra, da reisen starter i det øyeblikket man forlater sin egen hjemmeadresse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer