Unngå koffertsøl

Hele toalettvesken full av digre flasker med dårlige topper som lekker. Det er en alt for typisk reiseopplevelse. Men løsninger finnes.

Publisert

Toalettveskens mange nødvendigheter krever stor plass. Sjampoflasker i familiestørrelse og bodylotion i litersflasker fra Rimi. Billig å kjøpe kanskje, men unødig plasskrevende når du skal på reise. I alle fall om reisen ikke er av typen "to måneder borte". Dessuten lekker de! Få ting er lifligere enn tannbørster fulle av dusjsåpe. Heldigvis finnes råd både for tettere og lettere transport av toalettnødvendigheter.

Tett og plassvennlig

Vi har kommet over en snerten turpakning beregnet på flytende toalettprodukter. Pack'n Pour er navnet på fire plastflasker med skrukork som egner seg godt i trange toalettvesker. Settet består er to små og to litt større beholdere i kraftig plast. De kan settes sammen til en enhet ved hjelp av en femte del som også er en liten beholder. Flaskene kan du bruke til å frakte sjampo, kremer og andre væsker. Plasten er av et HDPE-materiale som også er trygt å fylle næringsmidler på. Det betyr for eksempel at du også kan fylle drikke på dem. Den siste beholderen er ikke vanntett. Vårt forslag er å benytte den til å lagre for eksempel bomull, smykker eller andre småsaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer