Lavprisferie:

Unngå pakketur-smellen

De sju punktene som redder ferien.

ALT ELLER INGENTING: Du velger selv hvor mye du ønsker å ha med i charterpakka. Foto: Odd Roar Lange
ALT ELLER INGENTING: Du velger selv hvor mye du ønsker å ha med i charterpakka. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordmenns ferieøkonomi er mer presset enn på lenge. Høyere lånerente, høye strømpriser og kraftige hopp i matvareprisene gjør at flere av årets Syden-turister velger en såkalt all inclusive-ferie framfor den tradisjonelle charterferien.

Når man bestiller en all inclusive-ferie, betaler du en fast pris for hele oppholdet, og du trenger ikke å bekymre seg for ekstra utgifter til måltider eller drikkevarer.

Det gir med andre ord en god mulighet til å holde kontroll over feriebudsjettet.

Hele pakka

En all inclusive ferie er en type feriepakke der kostnaden for overnatting, mat, drikke er inkludert i prisen. I mange tilfeller er også aktiviteter og underholdning er inkludert i prisen.

Men ikke forvent at alt er perfekt selv om forventningene dine er på topp.

En all inclusive-pakker tilbyr mange fordeler men det kan det likevel oppstå problemer eller misforståelser under oppholdet. Husk å ta opp eventuell misnøye på stedet, slik at hotellet eller reiseselskapet får mulighetene til å rette feilen.

- Det er ingen tvil om at interessen er ekstra stor for All inclusive i år. Når vi ser på topp-10-lista over de mest bestilte hotellene våre de siste tre månedene, tilbyr ni av ti enten all inclusive eller har måltider som tilvalg. Hotellene som er mest i vinden ligger på Mallorca, Kreta, Kypros og Alanya, sier pressesjef Anne Löwengreen i TUI til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer