Unngå Stockholms verste turistfeller

Prøv dette i stedet. Her er tre gode tips.

BELTESPENNER: Her er det bare å velge hvilken beltespenne og skinntype du vil ha, så ordner butikkdamen beltet for deg. Foto: Per Erlvand
BELTESPENNER: Her er det bare å velge hvilken beltespenne og skinntype du vil ha, så ordner butikkdamen beltet for deg. Foto: Per Erlvand Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i vår skrev DinSide om severdighetene i Sverige, som du kan droppe. Det er hele 121 turistfeller du bør unngå, skal vi tro den svenske forfatteren Johan Tell, som har skrevet boken "Trista sevärdheter". Her undrer han seg over enkelte av turistattraksjonene.

Typisk for en turistfelle er at du ofte må stå i lange køer og betale mye, mens du får generelt lite valuta for pengene. Severdigheten kan ofte oppleves som litt oppskrytt.

DinSide har i den forbindelse funnet tre aktiviteter som du bør prioritere dersom du skal til Stockholm.

1. Lag ditt eget belte

Hvis du er ute etter en eksklusiv gave, enten til en venn eller deg selv, bør du ta en tur til varehuset PUB, som ligger ved Gamla Brogatan 9. PUB er Stockholms eldste varehus og ble grunnlagt av Paul U. Bergström i 1882.

På PUB kan du lage ditt eget belte, som både er underholdende og gøy for deg som er av den kreative typen. Spesielt dyrt er det heller ikke, men prisene varierer med tanke på hva slags skinn og beltespenne du velger. Prisen ligger på rundt 400-500 svenske kroner.

Slik gjør du det

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer