Uro i Thailand

Nordmenn på ferie i Thailand er i liten eller ingen grad berørt av den politiske uroen i landet, ifølge reiseselskapene.

Publisert
Sist oppdatert

Demonstranter stanset fredag trafikken på innfartsveiene til flere av de største flyplassene. Blant annet skal veien til flyplassen i Phuket ha blitt fullstendig blokkert, og mange reisende kom verken inn eller ut. Demonstrantene forsøkte også å ramme flyplasser i Krabi og Hat Yai.

De norske reiseselskapene følger situasjonen, men har ikke fått melding om at nordmenn sitter fast på flyplassene, eller andre problemer.

Følger situasjonen

- Vi har ikke flyging før 9. september, så dette berører ikke oss i det hele tatt, sier administrerende direktør Gunnar Grosvold i Ving Norge til NTB.

Heller ikke Star Tour har flyginger før den 9. september, men har for tiden 200 nordmenn i Thailand.

- Vi følger situasjonen, men vi har ikke hørt om problemer for våre reisende, sier Lena Petterson, informasjonssjef i Star Tour.

Det er lavsesong for turisme til Thailand, og få nordmenn er på reise i landet.

Forholdsregler

- Vi har for tiden noen få reisende i Hua Hin, som ligger sør for Bangkok. Vi har måttet legge om reiseruten inn til flyplassen noe, men ellers skal alt gå helt som normalt, sier informasjonssjef Helen Begby i Apollo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer