USA-billett for 100 kroner

Ryanair vil dumpe prisene over Atlanteren.

Publisert
Sist oppdatert

Ryanair vil bruke finanskrisen som et springbrett for å fly Europa-USA for rundt 100 kroner billetten. Flyselskapet tror krisen i flyindustrien vil føre til at driftskostnadene vil gå ned og at en rekke fly snart vil bli solgt, skriver nettutgaven av telegraph.co.uk.

Ryanairs sjef, Michael O’Leary, har tidligere snakket om selskapets planer om å fly transatlantisk, men for å gjøre dette, har de måtte vente på en lavkonjunktur slik at de kan få tak i billige fly.

Bare fem europeiske flyselskap overlever

Om to og et halvt år

O’Leary spår at flyene vil være i rute om to og et halvt år til destinasjoner som New York, Boston, San Diego, Denver og Dallas.

Det er setene bakerst i flyet som kan bli solgt for så lite som 100 kroner (pluss skatter og avgifter), mens prisen vil øke når flysetene fylles opp. Ifølge The Telegraph kommer flyene også til å ha en egen business-class som er billigere enn konkurrentene.

Les mer om Ryanairs planer her

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer