USAs farligste byer

Ikke alt er bare vel i USA. Vi har sett statistikken over landets farligste storbyer, men også de tryggeste.

Publisert
Sist oppdatert

Trygg eller utrygg? Se hvilke storbyer i USA som rapporterer flest kriminalsaker per innbygger, og hvilke som rapporterer færrest. Overraskende resultater, kanskje? New York er kanskje ikke så farlig som ryktet vil ha det til?

Skroll ned for hele saken.

Kriminaliteten kan synes å stige med temperaturen. Det er nemlig USAs sørligste stater som kan vise til de mest belastede byene. Her er verstingene på en liste som kun har vurdert tallene for byer med mer enn 300.000 innbyggere:

Overraskelser for mange på "trygg-listen" er flere store byer i California, samt New York. Se de tryggeste storbyene her.

Mer om USA

Se de nye tårnene i New YorkNytt pass til USAMer om USA fra DinSide Reise

Verktøy for reiselyst

Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer