USAs mest populære attraksjoner

Skal du til USA i sommer? Sjekk hvilke som er de mest populære attraksjonene over dammen.

Publisert
Sist oppdatert

Liker du ikke store folkemengder? Da er kanskje ikke toppattraksjonene i USA noe for deg.

8.000 i minuttet

I hvert fall bør du holde deg unna Times Square i New York midt på dagen på en vanlig hverdag. Da passerer nemlig 8.000 mennesker lyskrysset - i timen. Det viste i hvert fall en undersøkelse utført av Times Square Alliance.

Om du drar til Times Square eller ikke, så er du ikke den eneste som har tenkt deg til USA i sommer. Den lave dollarkursen lokker mange nordmenn over dammen. Når dollaren koster 5,10 kroner, får du mye moro for pengene i ferien.

Hvor i USA skal du? Forbes Traveler har laget en liste over de mest besøkte attraksjonene i USA. Om de er verdt å se? Det får du bestemme selv!

1. Times Square, New York City

Antall besøkene: 35 millioner i året"Alle" som besøker New York sveiper innom Times Square - det gigantiske lyskrysset som er fullt av liv og røre og neonskilt. På et kvarters tid på en vanlig hverdag passerer 8.000 mennesker dette krysset.

2. Stripen i Las Vegas, Nevada

Antall besøkende: 31 millioner i åretLysløypa som utgjør hjertet av "syndens by" trekker turister i hopetall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer