Uspesifisert mareritthotell

Henning Svendsen og kjæresten ble møtt av råtelukt og hår i sluket.

Henning Svendsens feriehotell stod ikke til forventningene. Foto: Henning Svendsen
Henning Svendsens feriehotell stod ikke til forventningene. Foto: Henning Svendsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Henning Svendsen (35) dro til Alanya i Tyrkia med Star Tour i begynnelsen av juli, 2008. Han og kjæresten skulle være borte en uke, og ble plassert på Yildiz, et uspesifisert hotell.

- Med en gang vi kom inn på hotellrommet luktet det råte. Det lå en gammel uttørket såpe på vasken, det var hår i dusjsluket og skitt på gulvet. Hele opplevelsen var kvalm, ekkel og uren, sier Svendsen.

Dusjet med sko

Paret måtte dusje med sko. Etter få minutter i dusjen hadde den tettet seg til, slik at det rant vann fra dusjen og inn i stuen. På Yildiz hadde ikke paret lyst til å tilbringe ferien.

- Et par lenger nede i gangen fant en brukt tampong på badet, sier Svendsen.

Se bildene fra hotellrommet:

Måtte ut med 7.000 kroner

Svendsen og kjæresten ringte inn til Star Tour samme dag og klagde på boforholdene. Det var en representant for Star Tour som tok telefonen. Han lovte å se på saken og ringe tilbake så fort han kunne, men sa at det kunne ta opptil tre dager.

Les også: Billighoteller med mugg, avføring og blod

Paret skulle bare feriere en uke, og ville derfor ikke vente i et skittent rom. I fare for å bo flere dager på hotellrommet, ombooket de oppholdet via Hotels.com. De satset på et hotell som ikke hadde noe med reiseselskapet å gjøre. Star Tour ringte tilbake samme kveld. Henning Svendsen rakk ikke å ta telefonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer