Ut av landet-opplevelser

Toalettdesignere i Norge henter inspirasjon fra utlandet. Her er et lite knippe fra utenfor landets grenser.

Publisert
Sist oppdatert

Formålet er ikke å fremstå som helt opphengte i prosaiske nødvendigheter, men det er ingen tvil om at vi ønser oss både rene, pene og fasjonable toaletter. Her er noen godbiter fra andre land.

Knallfarger

I Oslo så vi knallfargene hos både The Mini Bottle Gallery, Clodion og YaYa's, og vi lar oss sjarmere av både hjemmelagde varianter som mer gjennomdesignede utgaver. Dette sjokkrosalilla toalettet fra Aberdeen i Skottland er av førstnevnte type. Hjemmemalt, hjemmekomponert og ørlitegranne slitt. Men fargen er helt kongelig, og løfter nødvendige opphold betraktelig!

Tiss i et egg, eller kikk på gutta

I den hypede klubb- restaurant og barkomplekset Sketch i London. Her er alt kult, friskt og designet. Selvsagt gjelder det også toalettfasilitetene. Inn i et merkelig eggeskallignende avlukke går nemlig ferden om du bare MÅ! Sært I.

Og jenter - er du en kikker drar du til Mash i samme by. På jentedoen finnes bittesmå TV-skjermer, og hva ser vi her? Jo en oversikt over herretoalettet. Du kan se gutta forfra når de doller seg i speilet, og bakfra når de tømmer tanken i pissoaret. Sært II.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer