Ut i verden til lavpris

Spennende destinasjoner, sol og eventyr.

Publisert
Sist oppdatert

KLM og Ebookers tilbyr Egypt og Marokko fra cirka 3.600 kroner, mens konkurrenten Prisma gjerne flyr deg til Amsterdam fra 1.495 kroner.

Se ukens reisekupp

Reis billigere

For de siste oppdateringene om restplassreiser kan du se på restplassoversikten, eller få tilsendt varsling på SMS.

Velg riktig reisetidpunkt: Unngår høysesong og rushtrafikk. Reiser du i skoleferiene, må du velge i årets dyreste billetter. Velger du deg senhøst, tidlig vinter og vår, er prisene betydelig lavere. Unngå også å reise på travle dager som fredag, søndag og mandag, og velg de mindre trafikkerte avgangene på formiddagene.Hold deg oppdatert: Les reisebransjens annonser på Internett og i avisene. Meld deg på nyhetsbrev og tilbudsvarsler fra nettreisebyråene.Kampanjer: Flyeselskapene kjører jevnlig kampanjer for sine destinasjoner. Særlig åpningsruter er gunstig priset. Hold deg oppdatert og be om å få tilsendt nyhetsbulletiner per brev eller e-post.Velg riktig ferieland: Hvilket land du velger å reise til avgjør også feriebudsjettet. Er økonomi viktig styrer du nå unna Storbritannia og Euro-sonen og går for USA, Sør- og Latin-Amerika og Thailand.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer