Ut i verden til lavpris

Spennende destinasjoner, sol og eventyr.

Publisert
Sist oppdatert
Eventyr og ferie, en hundring unna.

Foto: Espen Langsrud Foto: Espen Langsrud
Eventyr og ferie, en hundring unna.

Foto: Espen Langsrud Foto: Espen Langsrud Vis mer

Ut i verden til lavpris

 1. Ukens beste reisepriser


KLM og Ebookers tilbyr Egypt og Marokko fra cirka 3.600 kroner, mens konkurrenten Prisma gjerne flyr deg til Amsterdam fra 1.495 kroner.

Se ukens reisekupp

Reis billigere

For de siste oppdateringene om restplassreiser kan du se på restplassoversikten, eller få tilsendt varsling på SMS.

 • Velg riktig reisetidpunkt: Unngår høysesong og rushtrafikk. Reiser du i skoleferiene, må du velge i årets dyreste billetter. Velger du deg senhøst, tidlig vinter og vår, er prisene betydelig lavere. Unngå også å reise på travle dager som fredag, søndag og mandag, og velg de mindre trafikkerte avgangene på formiddagene.

 • Hold deg oppdatert: Les reisebransjens annonser på Internett og i avisene. Meld deg på nyhetsbrev og tilbudsvarsler fra nettreisebyråene.

 • Kampanjer: Flyeselskapene kjører jevnlig kampanjer for sine destinasjoner. Særlig åpningsruter er gunstig priset. Hold deg oppdatert og be om å få tilsendt nyhetsbulletiner per brev eller e-post.

 • Velg riktig ferieland: Hvilket land du velger å reise til avgjør også feriebudsjettet. Er økonomi viktig styrer du nå unna Storbritannia og Euro-sonen og går for USA, Sør- og Latin-Amerika og Thailand.
 • Flere reisetips

  31.743 i prisforskjell på Rio-billettene
  Guide til billigflygningene
  Nettbooking - et sorgens kapittel?
  Roma: Prissjokk på storbyromantikk
  Hvor reiser du når?


  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer