Ut på billig tur, aldri sur

Ut på tur, aldri sur – det er DinSide Reises motto for denne ukens prisovervåkning. Er du på jakt etter billett til en storby på kontinentet eller en uke i sydensola, har du muligheter til å gjøre et godt kjøp i mai.

Publisert
Sist oppdatert

Flyselskapene har bestemt seg for å få deg ut av landet, og medisinen er kampanjetilbud.

Reisesnacks med utreise fra Norge

Etter en rask sjekk både på Internett og i avisene, fant vi følgende reisekupp:

Fly fra Oslo til Tunisia for 1.549 kronerFly fra Oslo til Paris for 2.104 kronerFly fra Oslo til Barcelona for 2.183 kroner kroner

For barnefamilier tilbyr fergeselskapet Stena Line minicruise fra Oslo til Fredrikshavn. Fra den 21. juni til den 18. august betaler voksne 290 kroner for overfarten inklusive plass i innvendig firekøyers lugar. I samme periode går barn under 11 år går gratis. Kanskje et godt utgangspunkt for Danmarksferien? Sjekk også DinSide Reises fergekalkulator.

Les mer om hvor du kjøper ukens 20 billigste reiser

Avgang fra Stockholm, Göteborg og Malmö

Forleden skrev DinSide Reise om den nye hurtigtogforbindelsen mellom Oslo og Stockholm. For dem som benytter seg av de mange gode reisetilbudene fra söta bror blir nok denne femtimers ruta et kjærkommet tilskudd hva transport angår. DinSide Reise følger ukentlig med på hva som rører seg i Sverige på reisefronten. Denne uken har vi funnet frem til følgende sukkerbiter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer