Utdrikningslag med stil

Skal du snart være forlover og er usikker på hvilke sprell du skal finne på? Her er tipsene til deg som vil ta den helt ut.

I fullt firsprang. Illustrasjon: Michael Collins      Foto: Michael Collins
I fullt firsprang. Illustrasjon: Michael Collins Foto: Michael Collins Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tradisjonen med utdrikningslag stammer helt fra det gamle Hellas, hvor mannfolka samlet seg til en kveld med god mat og drikke når en av dem skulle gifte seg.

I dag er kanskje ordet utdrikningslag for mange gutter og menn synonymt med strippeklubb og kasino – men det finnes alternativer.

Hvis du har større ambisjoner for utdrikningslaget enn å få den vordende dritings, har DinSide tips til hva du kan finne på her hjemme i Norge, mens vi også forteller deg hva Forbes Traveler mener er de ultimate ideene for deg som vil ta med deg den gifteklare og gjengen utenlands.

Disse tipsene er orientert rundt ulike typer aktiviteter og sportsgrener, og vil kanskje passe bedre i brudgommens utdrikningslag enn i brudens. Det er også derfor artikkelen først og fremst vinkles fra guttas perspektiv. Men når det er sagt, kan alle disse tipsene selvsagt passe like godt for ei jente som liker fart og spenning, og brudens forlover kan forhåpentligvis også få noen gode tips her.

Jakt i norsk natur

Hvorfor ikke la guttegjengen danne et jaktlag? Hva er vel mer stemningsfullt enn å sitte rundt de gnistrende flammene fra et skogsbål sammen med gutta og noe godt å drikke og spise etter en spennende og forhåpentligvis vellykket jakt?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer