Uteliv for den kresne

Hvor skal du gå for å få med deg de heteste dansescenene og utestedene i New York? Vi har listen.

Publisert
Sist oppdatert

New York-avisen Daily News har trålet storbyens mørkeste gater i jakten på de heteste adressene til uteløvenes lille sorte bok - akkurat nå. Og sånne lister lever neppe uendret gjennom sesongen, så her er det bare å snu seg rundt.

Suede

Her er det kun plass til omkring 300 personer, smått i New York sammenheng. Men navnene som er kjent for å frekventere stedet er ikke små - Justin Timberlake, Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio og Jamie-Lynn DiScala fra Sopranos er nevnt. Vil du inn gjelder det å dresse seg opp. Skjorter for gutta og null jeans.

161 W. 23rd St. mellom Sixth og Seventh avenue

40/40

Sportsbar/nattklubb med høy rappe-faktor. Beyoncé, Wesley Snipes, Michael Jordan og Denzel Washington er navn på personer som har tilbragt aftenen i klubbens hvite lærsofaer og takhengte stoler. Lettvint stil her, men sportstøy kun når det er kamper på gang. Damer kan kle seg snertent, men ikke halvnakent ...

6 W. 25th St. mellom Sixth avenue og Broadway

Bungalow 8

Dette stedet slipper man ikke inn på uten videre - du er hva du har på deg. Dyrt, trendy og sexy er trikset for å snike seg forbi vaktene inn i denne relativt lille og slitne klubben som likevel greier å huse A-kjendiser nesten hver eneste kveld i uken. Store grupper anbefales å utstyre seg med pene jenter for å sikre seg inngang (!!)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer