Utenlandske festivaler

Det kryr av matfestivaler i forskjellige former rundt om i verden. Her er noen nære – og noen sære.

Publisert
Sist oppdatert

Sære og nære matfestivaler

  1. Utenlandske festivaler


Restaurangernas Dag, Stockholm

Matfestivalen i Kungsträdgården i Stockholm drar årlig flere hundre tusener besøkende. 34 ulike restauranter tar deg med på en reise jorden rundt. I tillegg til fristende mat, er det også underholdning, musikk og dans – både for barn og voksne. Under festivalen kåres også Årets Nasjonalrett, i en konkurranse blant erfarne kokker.

Når: 28. mai til 6. juni 2004.
Ekstern lenke: Mer informasjon på Restaurangernas Dags nettside.

Den nasjonale babymatfestivalen, Fremont, USA

Årets festival er unnagjort, men du kan delta på neste års festival, i juli 2004. Neste års festival vil bli den 14. i rekken, med aktiviteter, moro og mat for småttiser og familien. Festivalen trekker rundt 125.000 besøkende hvert år.

Ekstern lenke: Mer info på festivalens nettside.

Hvitløksfestival, Gilroy, USA

Hvitløksfestivalen i Gilroy feiret 25-års jubileum under årets festival. Her står hvitløksmat i sentrum, men her er også annen underholdning og aktiviteter, både for små og store.

Ekstern lenke: Mer info på festivalens nettside.

Grillmesterskap, Memphis, USA

Du som er glad i grillmat, bør sette kursen mot Memphis i mai. Tre dager til ende kan du snuse inn grillukt og se grilmestere konkurrere om tittelen Verdensmester i grilling … Mer enn 90.000 tilskuere trekkes årlig til dette evenementet.

Ekstern lenke: Mer info på Memphis in Mays nettside.

  • Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer