Drangedal:

Utestengt fra Airbnb: - Dyrt nakensjokk

Sigmund Aas mener han går glipp av betydelige leieinntekter etter at en gjest reagerte på nakenbading ved nærliggende fristrand.

EGEN STRAND: Fra denne stranda har man utsikt over mot friområdet som ligger knappe 50 meter unna. Der fikk kvinnen øye på noe som gjorde henne svært opprørt. Foto: Privat
EGEN STRAND: Fra denne stranda har man utsikt over mot friområdet som ligger knappe 50 meter unna. Der fikk kvinnen øye på noe som gjorde henne svært opprørt. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utstyrt med langstrakt strandlinje og fylt med tallrike store og mindre øyer, er innsjøen Toke i Drangedal et populært reisemål for båtfolk, sportsfiskere og turister fra inn- og utland.

Her, i idylliske omgivelser bare et steinkast unna vannkanten, ligger fritidshytta til forfatter og menneskerettighetsaktivist Sigmund Aas (39).

Siden 2016 har Aas leid ut hytta via Airbnb, og sist helg ankom et britisk ektepar og hunden deres for å nyte solrike dager ved sjøen.

Men idyllen fikk en brå slutt.

Saken ble først omtalt i Telemarksavisa.

Kliss nakent kveldsbad

Det hele startet sist lørdag kveld, da kvinnen gikk seg en tur ned til et berg som ligger ved stranda nedenfor hytta.

- Derfra hadde hun sett over til friarealet som ligger ved siden av hytta. Der er det en offentlig strand som brukes av hytteeierne, forteller Aas på telefon med Dagbladet.

- Der hadde hun sett en mann som badet naken, mens kona hans satt inne på land og tok bilder.

Ifølge Aas skal det ha vært årets første bad for paret, noe de syntes var litt stas og ville forevige med mobilkameraet. Men for kvinnen ble seansen et solid nakensjokk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer