Utlandet billigere enn Oslo

Nå er det billigere å kjøpe en tur-retur billett Tromsø-New York via Oslo, enn å reise med normalprisbillett kun til Oslo.

Publisert
Sist oppdatert

New York, Boston, Paris, Chicago, New Orleans, Baltimore, Toronto, Montreal, Paris, Malaga, Barcelona, Amsterdam eller London. Det er billigere å kjøpe spesialreiser dit, som går via Oslo, enn å kjøpe fullprisbillett til hovedstaden.

Vi har sjekket ruteflypriser fra Tromsø til Oslo, og fra ishavsbyen og ut i verden.

Utlandet billigere

Absolutt billigste flybillett fra Tromsø til Oslo, er pålydende 2.332 kroner. Deretter kommer en pris på 2.797 kroner, 3.947 kroner – og dyrest er normalprisbilletten til 6.292 kroner tur-retur. Prisene er de samme med SAS og Braathens.

Vi har kontaktet diverse reisebyråer og innhentet priser på utenlandsreiser fra Tromsø, med mellomlanding i Oslo. Vi har fått tilbud om reiser til USA, Canada og Europa – som alle ligger lavere i pris enn normalprisbilletten Tromsø-Oslo.

Med SAS’ vinterkampanjepris til New York koster reisen deg 5.536 kroner, med avgang fra Tromsø. Dette er 756 kroner rimeligere enn en normalprisbillett Tromsø-Oslo. Vi har også fått tilbud om en reise tur-retur Tromsø-London, for 4.408 kroner – 1.884 kroner mindre enn normalprisbilletten fra Tromsø til hovedstaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer