Utsetter bredbånd på fly

Norwegian klar med ny teknologi, men du får det ikke ennå.

Det er på denne flytypen Norwegian vil tilby sine kunder bredbånd. Foto: Norwegian
Det er på denne flytypen Norwegian vil tilby sine kunder bredbånd. Foto: Norwegian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år gikk Norwegian ut med nyheten om at de fra og med fjerde kvartal ville tilby passasjerer bredbånd ombord. De er nå klare for lansering, men venter likevel med å tilby deg trådløs surfing i luften, skriver digi.no i dag.

- Det som mangler er de formelle godkjennelsene fra europeiske luftfartsmyndigheter, EASA, sier kommunikasjonsdirektør i Norwegian, Anne-Sissel Skånevik til digi.no.

Dessuten må også norske myndigheter godkjenne bruken, noe Norwegian antar vil gå raskt straks klarsignal kommer fra EASA.- Pris er ikke endelig fastsatt, men det skal ikke koste mer i fly enn på bakken. Fullprisbetalende vil nok få det inkludert i billettprisen, sier kommunikasjonsdirektøren videre. Les mer hos digi.no

Les også: Norwegian blir litt mindre norsk

Kommer i Boeing 737-800

Norwegian har nå faset ut den aller siste MD80-maskinen fra flyflåten, og erstatter disse med nye Boeing 737-800-maskiner. Dermed har Norwegian en flyflåte bestående av kun 737-300- og 737-800-maskiner. Bredbåndstilbudet kommer i 800-maskinene, på ruter i Europa, og enkelte ruter innenlands.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer