Utvider åpningstidene for å få pass i Oslo

Oslo politidistrikt utvider åpningstidene på passkontoret på Grønland med både kvelds- og lørdagsåpent.

STOR PÅGANG: Denne våren har det vært lange ventetider for time til passbestilling. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
STOR PÅGANG: Denne våren har det vært lange ventetider for time til passbestilling. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

For å fjerne de lange passkøene på Østlandet ble det i mars åpnet for timebestilling 150 dager fram i tid. Totalt ble det lagt ut nærmere 200.000 timer for bestilling av pass fram mot sommeren, opplyste Politidirektoratet.

Likevel - allerede før høysesongen hadde begynt var det lang ventetid på å få time til passbestilling i Oslo. Da det ble lagt ut 500 passtimer til en lørdag i mars, ble timene booket på en drøy time, skriver Aftenposten.

Nå utvider politidistriktet åpningstidene for å møte etterspørselen.

Fra i dag, mandag 29. april, vil det være kveldsåpent til klokken 17.30 fire dager i uken, i tillegg til lørdagsåpent. Ordningen med kveldsåpent vil være permanent, mens lørdagsåpent gjelder til og med juni.

Passkontoret er åpent for drop-in-kunder fra klokken 8 alle ukedager bortsett fra onsdager. Lørdager blir det kun timebestilling.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer