V8-hotell

En motorentusiasts drøm, men miljøforkjempernes skrekk?

MOTORDRØMMER: V8 Hotel ved Stuttgart tilbyr unik overnatting for bilentusiaster.   Foto: V8 Hotel
MOTORDRØMMER: V8 Hotel ved Stuttgart tilbyr unik overnatting for bilentusiaster. Foto: V8 Hotel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På V8-hotellet i Tyskland står bilinteresse og nostalgi i fokus. Der kan du sove i bilsenger, bilvaskemaskiner eller følge med på telleverket fra en gammel bensinpumpe mens du dusjer.

Bilinteresse

V8 Hotel er beliggende i Meilenwerk Stuttgart, som er et treffpunkt for motorinteresserte som anser kjøretøy mer enn et praktisk befordringsmiddel. Meilenwerk strekker seg over flere haller, hvor du kan finne informasjon og søke hjelp og kjøpe tjenester vedrørende oppbevaring, reparasjoner og restaurerig av veteranbiler, samlerobjekter og premiumbiler. Blant annet kan du beundre veteranbiler i glassbur, satt der av samlere i påvente av restauraring og pleie. Her er også marked for salg og kjøp av veteran- og samlerobjekter.

BMW-himmelen

Unike temarom

Hotellet på området må selvsagt stå i stil med bilinteressen omkring, og her har V8-hotellet virkelig gjort seg flid med designet. I tillegg til en del standardrom, har hotellet også ti temarom med hver sitt unike design, se bare på noen av navnene på temarommene: Drive in-kino, V8 Camp, bilsport, verksted, bilvask, bensinstasjon.

Bilentusiastenes våte feriedrømmer

Som du kan se av bildene i bildeserien, er for eksempel bensinstasjonsrommet innredet med bensinstasjonseffekter, bilvaskerommet er utstyrt med bilvaskebørster og på drive in-rommet kan du sove i bilen mens du ser på film.


Det koster fra 160 euro per per rom (1.274 kroner), om du vil overnatte i et av temarommene. Klarer du deg med et av hotellets enkleste standardrom, er prisen fra 140 euro per dobbeltrom (1.115 kroner).

Hotellene du aldri glemmer

Andre sære hoteller

V8 Hotel ved Stuttgart føyer seg pent inn i rekken av spesielle eller sære hoteller, eller overnattingssteder for spesielt interesserte. For kort tid siden omtalte vi det originale trehotellet som har åpnet i Nord-Sverige - der kan du altså bo i glasskuber 3-6 meter oppe i trærne. Vi har også omtalt Rotel - et rullende hotell, som tilbyr deg eget rom på en buss i stadig bevegelse. Airplane Suite er et gammelt russisk propellfly som er omgjort fra kummerlig fly til luksuriøst hotellfly med boblebasseng, badstu, tre flatskjermer og blu-ray.

Her finner du mer informasjon om V8-hotellet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer