V8-hotell

En motorentusiasts drøm, men miljøforkjempernes skrekk?

MOTORDRØMMER: V8 Hotel ved Stuttgart tilbyr unik overnatting for bilentusiaster.   Foto: V8 Hotel
MOTORDRØMMER: V8 Hotel ved Stuttgart tilbyr unik overnatting for bilentusiaster. Foto: V8 Hotel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På V8-hotellet i Tyskland står bilinteresse og nostalgi i fokus. Der kan du sove i bilsenger, bilvaskemaskiner eller følge med på telleverket fra en gammel bensinpumpe mens du dusjer.

Bilinteresse

V8 Hotel er beliggende i Meilenwerk Stuttgart, som er et treffpunkt for motorinteresserte som anser kjøretøy mer enn et praktisk befordringsmiddel. Meilenwerk strekker seg over flere haller, hvor du kan finne informasjon og søke hjelp og kjøpe tjenester vedrørende oppbevaring, reparasjoner og restaurerig av veteranbiler, samlerobjekter og premiumbiler. Blant annet kan du beundre veteranbiler i glassbur, satt der av samlere i påvente av restauraring og pleie. Her er også marked for salg og kjøp av veteran- og samlerobjekter.

BMW-himmelen

Unike temarom

Hotellet på området må selvsagt stå i stil med bilinteressen omkring, og her har V8-hotellet virkelig gjort seg flid med designet. I tillegg til en del standardrom, har hotellet også ti temarom med hver sitt unike design, se bare på noen av navnene på temarommene: Drive in-kino, V8 Camp, bilsport, verksted, bilvask, bensinstasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer