Vær trendy på tur

Pengebeltene trenger ikke være svette bomullsposer, klær trenger ikke bare være til å skjule kroppen og laptop-vesker trenger ikke bare være sorte. Her er det siste og mest trendy på reisetilbehørsfronten.

Dette merket på koffertlåsen skal fortelle sikkerhetsansatte på flyplassen at knipetanga kan legges bort. Foto: Travel Sentry
Dette merket på koffertlåsen skal fortelle sikkerhetsansatte på flyplassen at knipetanga kan legges bort. Foto: Travel Sentry Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 57. messen i rekken for forhandlere av reiseprodukter ble nylig avholdt i USAs hovedstad, Washington. En rekke firmaer deltok for å vise sine friskeste nyheter. Her er det både snåle ting du neppe egentlig har bruk for, og smarte nyvinninger som gjør reisehverdagen lettere. Her er noen av de mest spennende sakene vi har sett fra denne messen.

Sokker med lommer, langbeintes flytrøst og smarte lommeredskaper. Her ser du bilder av produktene.

Praktiske ting

Snåle saker

Damenes drøm

For firbente turvenner

Sikkerhet som varer

Låser du bagasjen din med vanlige hengelåser eller innebygde koffertlåser med kode, kan du risikere at sikkerhetskontrollen bryter den opp og i verste fall ødelegger den. Reiser du til USA er du faktisk anbefalt å ikke bruke lås der bagasjen blir ødelagt om den blir brutt opp. Men amerikanske transportsikkerhetsmyndigheter anbefaler en løsning: Travel Sentry - Certified locks. Dette låssystemet skal flyplassmyndighetene i USA ha muligheter til å åpne uten å ødelegge låsen, og det er merket på bildet som forhåpentligvis vil fortelle sikkerhetsfolkene at denne låsen ikke er som andre hengelåser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer