Værsyk? Dra til Middelhavet!

Store deler av landet sliter med regnbyger og plagsomt variert sommervær - og enkelte steder tusler misfornøyde arbeidstakere tilbake på jobb i påvente av bedre ferietemperatur. Men løsningen er snublende nær - vi har sjekket hvordan du billigst mulig kommer deg til varmen ved Middelhavet.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke greit å være norsk og ha fri i fellesferien. Alt for ofte drønner regnet ned over sollengtende hoder, og det er ikke rart vi drømmer om varmere strøk. Derfor har vi med ukens pristest kun et mål for øyet - å komme oss til Middelhavet for minst mulig penger. For det er heldigvis ikke umulig, selv om det er mange som har ferie nå.

Ta surferunden

Det viktigste tipset for den som vil på tur fort, er å ta nettet i bruk. En leterunde må til for å finne de beste prisene, og det holder ikke bare å se på selskapenes "annonserte" lavpriser - enten du nå har sett dem i aviser eller på selskapenes nettsider. Annonserte priser er bare startpriser, og i fellesferien kan du skyte ganske mange hvite piler etter så billige billetter.

Men det trenger heller ikke koste en formue å finne sola nå, og fremfor alt: Det er ledige seter til riktig mange spennende destinasjoner. Om noen roper utsolgt nå, skal du bare rope HAH! tilbake - det er alltid plass å finne for den som er fleksibel.

 • Her er de billigste reisene til Middelhavet nå.

 • Ikke glem charterselskapene

  Flyselskapene er en ting. Det finnes gode direkteruter til varme Middelhavsdestinasjoner hos flere selskaper. Men glem heller ikke charteroperatørene. Selskapene selger restplasser helt frem til avgang, og den som følger med kan bli belønnet med både reise og hotell til lav pris.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer