Vakker til taxfreepris - se hva du sparer

Ingen grunn til å ikke kjøpe godlukten på taxfree, for det sparer du mye på. Foto: Travel Retail Norway
Ingen grunn til å ikke kjøpe godlukten på taxfree, for det sparer du mye på. Foto: Travel Retail Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden vi presenterte hvilke ti typer brennevin og vin vi aller helst kjøper med oss fra taxfreebutikken. Vår prissammenligning viste at du sparte opptil 60 prosent på å kjøpe de edle dråpene på taxfree i stedet for på Vinmonopolet.

Men det er ikke bare alkohol vi gjerne tar med oss til kassen i taxfreebutikken. Størst plass i butikken tar kosmetikk og parfyme. Vi ba Travel Retail Norway, som driver taxfree-butikkene på Avinors flyplasser (altså ikke for eksempel Rygge og Torp), om å gi oss listen over de ti mest populære produktene blant kosmetikk og parfyme.

Trodde du det bare var "damegreier" som om med blant topp ti? Neida, tre av de ti mest solgte produktene blant kosmetikk og parfyme er for menn. Det er kjente merker som dukker opp blant topp ti, og tre av produktene er fra Biotherm.

Nok om det. Det som er mest interessant, er å se på hvor mye du faktisk sparer på å kjøpe disse favorittene på taxfree fremfor i vanlig butikk. Vi har sammenlignet prisene til Travel Retail Norway med prisene parfymerikjeden Estetique opererer med.

Spar opptil 55 prosent

Det er ingen tvil. Trenger du godlukt, en dyr krem eller merkesminke, da bør du kjøpe det på flyplassen. Det sparer du fra 18,5 til hele 55 prosent på. Og bare så du vet det - du kan kjøpe kosmetikk og parfyme til taxfreepriser også når du flyr innenlands, dersom du flyr til eller fra en av Avinors flyplasser der Travel Retail Norway også har butikker for innenlandspassasjerene. Prisene er nemlig de samme i disse, som i butikkene utenlandspassasjerene kan handle i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer