Vakkert, frekt og stjernespekket

BARCELONA: Spanske designere feiret seg selv og den kommende motehøsten. Cate Blanchett, Eva Herzigova og Penelope Cruz' lillesøster vakte stor oppmerksomhet. Se bildene fra hva som skjedde foran og bak scenen.

Publisert
Sist oppdatert

Få med deg en forsmak på hva du kan forvente å se langs gatene i Barcelona, Madrid, New York i tiden fremover. Sort, rødt og grønt er høstens godfarger skal vi tro spanjolene.

Spansk design

Spania har en stor konfeksjonstradisjon og er velsignet med en rekke designere som også kjører haute couture - alta costura på spansk. På motemessene i Barcelona og Madrid viser de hva de er gode for.

Årets motemesse i Barcelona fikk hele byen til å svinge: I tillegg til at alle de store designerne som Custo Barcelona, Agatha Ruiz de la Prada og Victoiro & Lucchini viste frem sine nyheter, flanerte også filmstjerner som Cate Blanchett og modellstørrelser som Eva Herzigova, både langs avenyene og langs catwalken på Pasarela Gaudí.

Det er knyttet stor spenning til hva den kommende dronningen, Letizia Ortiz, vil kunne tilføre den spanske moteindustrien; kjolen hun kommer til bære under vielsen i katadralen Nuestra Señora de la Almudena i Madrid den 22. mai blir avgjort årets mest omtalte antrekk, også utenfor Spanias grenser. Og selvsagt: ingen forventer at hun velger noe annet enn en spansk designer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.