Vakrest i Norge

Om ikke aller vakrest, er Flåmsdalen er i hvert fall en av de vakreste dalene vi har.

Foto: Stine Okkelmo
Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide Reise presenterer hver uke et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber. Har du et bilde du gjerne vil vise frem? Send det og en beskrivelse av hvor og når det er tatt til reise@dinside.no.

Herlig på norgesferie

Ukens reisebilde ble tatt på en solfylt dag i slutten av juni i Flåmsdalen. Jeg og en venninne hadde leid sykler av turistkontoret, tatt Flåmsbana opp fra Flåm til Myrdal, akket og ojet oss over den flotte naturen, gått ut og sett på Kjosfossen og hørt huldra synge, hoppet av på Myrdal, og begynt å sykle ned igjen.

I bunnen av de bratte hårnålssvingene som tar deg fra Myrdal og ned i dalen, brettet det flotte kulturlandskapet seg ut. Fra fjellsidene veltet fossene nedover, gresset var irrgrønt, og geitene som hørte til setrene i dalen brekte ekstra høyt og klart. Turen kunne bare ikke blitt bedre.

Har du lyst til å feriere i Norge i sommer, er en tur med Flåmsbana absolutt å anbefale. Det er særlig fint i slutten av juni og i juli. I august kommer det aller flest utenlandske turister, så hvis du ikke føler for å dele togkupeen med tyskere og amerikanere, reiser du før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer