Valg mellom Pest og Buda

Fem dager i Budapest for 800 svenske, under tusenlappen til en lang rekke reisemål i middelhavsområdet.

Publisert
Sist oppdatert

Dette er priser vi hentet ut av DinSides Restplassøk i går. Dette søket omfatter alle charterselskaper i Norge og Sverige som legger ut restplasser på Internett.

Ukens trend for dem som skal ha overnatting, er at utreise med uspesifisert overnatting er billigst fra Norge. Svenske avreisesteder dukker først opp på side 2 og 3 i søket. Til gjengjeld dominerer svenskene reiser uten innkvartering:

Når man leter etter de billigste flyreisene uten hotell, er jo også flyselskaper som Ryanair og Sterling et alternativ. Sterling later denne uken ikke til å kunne konkurrere med prisene i tabellen over, mens Ryanair stadig hevder de har billetter til London for 99 kroner. Vi klarer imidlertid ikke å finne dem i selskapets bestillingstjeneste på Internett, som ikke lar deg søke etter pris, bare etter dato.

For reiser til New York er Icelandair med sin laveste pris i mai på 2.863 kroner t/r et interessant alternativ. (Du får en kort mellomlanding på Island, mens SAS flyr direkte for 3.504 kroner).

(Tabellen for de billigste reisene med overnatting er under annonsen).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer